0492 83 04 65
Nice to meat! PUuUR presenteert u de vleesspecialiteiten-kaart met keuze uit diverse malse steaks. Gaat u voor medium, rare of well done? Onze vleesgerechten worden geserveerd met rustieke frieten. Keuze saus: Rode wijn jus of huisgemaakte kruidenboter.

USA Creekstone Bavette 
Wie aan steaks denkt, denkt aan Amerika. En het beste vlees voor Amerikaanse steaks komt van Creekstone Farms in de staat Kansas. Creekstone Farms selecteert haar runderen uit vee van de beste ranches in het midwesten van Amerika, waar de raszuivere Black Angus runderen grazen op de uitgestrekte open weiden. 
200 GRAM € 23,50

AUSSIE Angus Ribeye  
Aussie Angus Reserve rundvlees is uitsluitend vlees van 100% raszuivere Black Angus runderen, die speciaal voor dit merk op kwaliteit zijn geselecteerd. Alleen de allerbeste runderen worden zo ‘reserve’. De Black Angus runderen leven in het zuiden en oosten van Australië. De perfecte smaak, structuur en malsheid wordt mede bepaald door de manier van voeden.  

250 GRAM € 26,50

NIEUW-ZEELANDSE Ocean Angus Tournedos
De Nieuw-Zeelandse eilanden, omgeven door Stille Oceaan, staan bekend om hun toonaangevende boerenbedrijven, ongerepte natuur en spectaculaire landschappen. Ocean Beef, hoogwaardig rundvlees van met graan gevoerd vee, is een uniek product van deze bijzondere omgeving; de beste grassoorten, de beste granen en zilte zeelucht. In de eerste 18 maanden graast het Angus-vee op de welige, voedingsrijke weiden van Nieuw-Zeeland. Een omgeving die rundvlees van topkwaliteit garandeert. Als vrij rondlopende koeien halen zij hun voordeel uit het gematigde klimaat in elk seizoen. Niet alleen is Ocean Beef rijk aan ijzer, zink, eiwit en vitamine E, het bevat daarnaast ook vitamine B. Ocean Beef is ook een uitstekende bron van Omega-3s.
200 GRAM € 27,50